Siste nytt:
STILLING LEDIG: Til vårt salgsteam søker vi salgssjef som i hovedsak skal arbeide med offentlige anskaffelser og i tillegg noen av våre kjedekunder i privat sektor.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merTradisjon og matkultur

2014 går mot slutten og vi nærmer oss den tiden av året hvor tradisjoner, samvær, god mat og godt drikke står i høysete hos de fleste nordmenn.

Mat- og drikkekulturen i det ganske land har endret seg en del over de siste årene, men i førjulstiden og under selve høytiden er det visse ting vi bare må ha for å få den riktige stemningen.

Behold gjerne de tradisjonelle råvarene på menyen i denne tiden, men ta en titt i nyeste utgave av SGourmet og se om du kan inspireres av for eksempel å bruke øl som smaksforsterker. 

Les mer