Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Reinkjøtt har posisjonert seg i det norske markedet som både eksotisk og trendy. Rein er en liten, eksklusiv produksjon og et knapphetsgode.Test ut denne deilige suppen til Svein Jæger Hansen.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 
Nye smaker i luften

Mat er noe alle mennesker er berørt av og som de aller fleste av oss er interessert i. Som i så mange andre bransjer, opplever også vi nye trender og impulser fra hele verden. Dette er impulser som er med på å skape nye smaksfavoritter og nye matvaner. En trend som likevel aldri går av moten er hamburgeren.

Nå har «gourmet-burgeren» tatt oss med storm, og i denne utgaven av SG Gourmet setter vi fokus på hvordan man kan tilby sine gjester en burger-opplevelse de sent vil glemme. 

 
Les mer