Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

De gode forberedelsene​

Det er mye som skal klaffe i tiden før jul, spesielt for oss som driver med storhusholdning. –å hele tiden legge til rette, vise service, stå på den ekstra milen, med smilet på lur.

Hovedtemaet i denne utgaven er å gjøre den forventningsfulle førjulstiden til en fin tid for kundene og brukerne vi er her for å servere; gjøre de rette forberedelsene slik at førjulstiden skal bli smakfull og positiv for gjestene våre.

Tre innflytelsesrike mennesker i bransjen gir oss sine beste tips og råd. I dette nummeret vil også vise frem en ny kunde, det spennende restaurantkonseptet Pincho Nation, der all mat og drikke bestilles via en app, noe som faktisk er helt nytt konsept i verdenssammenheng!

Klikk HER for å lese SG Gourmet nr. 6 - 2017